VAN KLOS TOT KANT in museum Het Reghthuys

Kantlossen (live)Vanaf zaterdag 9 september is in museum Het Reghthuys in Giessenburg weer een nieuwe expositie te zien. Dit keer hebben De Giessenkanters hun kantwerken tentoongesteld.

De Giessenkanters is een groep van meer dan twintig dames die al jaren lang onder leiding van Thea van Houwelingen uit Giessenburg regelmatig bij elkaar komen om het kantklossen goed onder de knie te krijgen en mooie kantwerken te produceren. Veel van deze kantwerken van deze ervaren dames zijn nu te zien in het museum. Bovendien zullen een tweetal dames  elke woensdag- en zaterdagmiddag in het museum het kantklossen demonstreren en alle vragen over kant en klossen beantwoorden.

Het museum is elke woensdag- en zaterdagmiddag open van 13.30 uur tot 17.00 uur. Op 9 september, monumentendag, is het museum ook ’s morgens open vanaf 10.00 uur tot 12.30 uur. Groepen kunnen na afspraak elke werkdag het museum bezoeken.

De expositie is te zien tot en met zaterdag 6 januari 2018.

Museum Het Reghthuys

3381 AG Giessenburg